17 באפר׳ 2020

עוגיות שוקולד אספרסו

מתכון שהכנתי כמה פעמים וכל פעם כולם מאוווד התלהבו!
לינק


    • 150 גרםחמאה רכה
    • 230 גרםסוכר לבן (כוס + 3 כפות)
    • 90 גרםסוכר חום (כ-3/4 כוס)
    • 2ביצים
    • 270 גרםקמח (2 כוסות פחות כף)
    • 40 גרםקקאו איכותי (כרבע כוס)
    • 5 גרםקפה נמס אבקה (כפית)
    • 1 גרםסודה לשתייה
    • 95 גרםשוקולד צ'יפס (חצי כוס)
  • מקציפים בקערת המיקסר את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום לתערובת תפוחה.
  • מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  • מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה וממשיכים בהקצפה.
  • מערבבים בקערה את הקמח, הקקאו, הקפה והסודה לשתייה. מנמיכים את מהירות ההקצפה
     ומוסיפים לתערובת שבמיקסר. 
  • ***אני לא ממש הסתדרתי עם הקצפה בשלב של היבשים כי הכל נדבק אז עברתי לוו גיטרה
  • מוסיפים לתערובת את השוקולד צ'יפס ומערבלים ערבול קצר בלבד.
  • בעזרת כף יוצרים עוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים לתנור ואופים כ-7 דקות (העוגיות צריכות להיות רכות אך יציבות. הן יתקשו כשיתקררו).

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה