17 באפר׳ 2020

עוגיות פרמזן

כמה טיפים שווים:
1. תעשו כמות כפולה כי זה יאכל תוך שניות!
2. שווה להשתמש במיקסר עם וו גיטרה, התוצאה מצוינת וממש מהר ופשוט
3. אין טעם להתעסק בלהדביק את התבלינים אלא אם זה הולך לאינסטגרם...
4. לערבב סוגי גבינות ומאוד כדאי שיהיה שם פרמזן (פעם אחרונה עשיתי פרמזן וקשקבל)
5. לשטח ככה הם יוצאים קרנצ'יים, לא להשאיר שמנמנים מדי..
6. להוציא מהתנור רק כאשר יש ממש בועיות קטנות וחומות אחרת זה לא קרנצ'י מספיק או מוכן, אם הוצאתם ואפילו קיררתם וזה לא קרנצ'י מספיק, להכניס חזרה לתנור, זה שווה את זה!
7. לגמרי שווה את המאמץ ולא באמת יותר מדי עבודה או כלים בכייור

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה