17 באפר׳ 2020

לחמניות מוצרלה נתלשות בטעמים שונים!

פיית העוגיות מפנקת אותנו במתכון מהמם!!! התהליך עצמו לא מסובך, הבצק כייפי ונוח לעיבוד. כיוון שסבתא שלי שונאת חמאה, המרתי את החמאה במתכון לשמן רגיל, לא היה שום הבדל בטעם.
עם התוספות אפשר ממש להשתולל העיקר שיהיו בצבעים ממש שונים, אצלי היו 3 צבעים: ירוק: כוסברה עם שום/ רוזמרין עם תבלינים. צהוב: כורכום ותבלין גיאורגי צהוב. אדום: סומק, פפריקה ומעט תבלין פיצה. בתוך כל כדור הטמנתי ריבוע מוצרלה וסגרתי טוב בטוב.
את הבצק היה מאוד קל להכין והוא תפח יפה בתנור תוך שעה.
הכייף התחיל עם הכדורים חחח
חשוב לציין שלא חובה אבל אני עשיתי בתבנית קוגלהוף, שימנתי ממש טוב את התבנית ופיזרתי קצת קמח כדי שהכדורים לא ידבקו וישתחררו אח"כ בקלות, וזה עבד יופי!
הפיאסקו קרה כאשר רציתי להוסיף עוד כורכום והצנצנת עפה לי מהידיים...
זה נראה סביר אבל הכל היה צהוב עוד שבועות ארוכים :)
זה לפני ההתפחה השניה והאפייה:

הכדורים בצבעים משגעים בהתחלה, אחרי האפייה הצבעים קצת דוהים לכן חשוב שמראש יהיו מאוד חזקים אז לגלגל טוב, טוב בציפוי!
זו התוצאה הסופית! יצא ממש מגניב וכולם התלהבו! יום למחרת חיממנו את השאריות בתנור והיה מאוד טעים!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה