1 בספט׳ 2018

אלאדושקי


אלאדושקי:

1/2 ק"ג קמח
3 כוסות חלב מחומם
2 ביצים
2 כפות שמן 
1/2+1 כפות סוכר
1/4 כפית מלח


2 כפיות שמרים יבשים
לנפות את הקמח עם כל המרכיבים היבשים
להוסיף ביצים ושמן ולערבב
להוסיף 2 כוסות חלב מחומם ולערבב
לשים מכוסה בניילון נצמד בתנור עם אור דולק לשעה להטפחה.
לאחר שטפח להוסיף את הכוס האחרונה של החלב המחומם ולערבב, לראות האם הסמיכות טובה ולתקן עם עוד חלב אם סמיך מדי.
לחמם עם שמן על אש הכי גבוהה מחבת קטנה ולהתחיל לטגן :)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה