1 בספט׳ 2018

עוגת בראוניז


עוגת בראוניז

 200 ג' חמאה
 300
ג' שוקולד -> להמיס יחד ולערבב לתערובת חלקה ולצנן

 3
ביצים
 3/4 
כוס סוכר (לדעתי אפשר להסתפק ב 1/2 כוס) -> לטרוף לתערובת אוורירית

לערבב את תערובת השוקולד עם תערובת הביצים
להוסיף כפית תמצית וניל או כף וויסקי/ברנדי 

להוסיף: 1/3 1 כוס קמח
כפית אבקת אפיה 
קמצוץ מלח -> לערבב הכל בעדינות

לקצוץ 100 ג' שוקולד לבן, או אגוזי מלך, או חצי חצי ולהוסיף
לשטח בתבנית ,לאפות ב 180 מעלות בין 15-20 דקות, תלוי כמה אפוי רוצים את זה (אני לא יודעת אם זה בגלל התנור שלי אבל אני אפיתי 20 ד' וזה היה ממש לא מוכן אז השארתי את זה עוד 10 ד' בתנור החם ועדיין זה יצא די נוזלי ומאוד נימוח)
 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה