1 בספט׳ 2018

פלפלים כבושים


פלפלים כבושים שמוכנים תוך כמה שעות!
פלפלים בכל הצבעים- מוציאים מה את הליבה וחותכים לחצי, מכניסים לתנור עד שהם קצת נשרפים

מוציאים מהתנור וחותכים לרצועות
לוקחים צנצנת זכוכית ומכינים שכבות:
שכבה של שום חתוך גס, כוסברה/פטרוזיליה/בזיליקום, מלח, שמן זית, שמן קנולה, קצת פלפל, קצת סוכר
שכבה כל פלפלים
וכן הלאה עד שממלאים הכל.
בסוף משקשקים ומסתכלים אם יש עוד מקום, אם כן, מוסיפים שמן (קנולה) עד הסוף.
משקשקים ואחרי איזה שעתיים טועמים כדי לתקן טעמים.
אם מלוח מדי להוסיף סוכר (להשתדל שלא יהיה מתוק מדי).

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה