מתכון לעוגה המנומרת:
800 גרם ביסקויט - לשבור לחתיכות קטנות
1 כוס (100 גרם) אגוזי מלך- לטגן מעט ולערבב לתוך הביסקויטים.
אפשר במקום אגוזי מלך לערבב פנימה חמוציות
בסיר קטן: 1 כוס (200 גרם) סוכר לבן
1/2 כוס (60 גרם) קקאו
1 כוס (240 מל) מים- לשפוך לאט ולערבב טוב טוב את הבלילה
2/3 כוס (150 גרם) חמאה- להמיס את בתוך הבלילה על אש בינונית 7-8 ד' עד רתיחה
לתת לזה 10-15 ד' להתקרר.
להוסיף כפית תמצית וניל/ברנדי
לשפוך על הביסקויטים ולערבב טוב.
להכניס בתוך תבנית עם או בלי תחתית בקוטר 23 ס"מ
לישר בתבנית ולהכניס לשעה במקרר.
ציפוי: 1/2 כוס (120 גרם) שמנת מתוקה 35%- (אני השתמשתי בכוס שלמה) לחמם על אש בינונית עד שירתח.
120 גרם (אני השתמשתי ב 200 גרם) שוקולד מריר- לשבור.
לשפוך מעלה השוקולד את השמנת ולחכות דקה, לאחר מכן לערבב טוב ולשפוך על העוגה.
להכניס את העוגה לפחות ל 4 שעות למקרר
אפשר לקשט באגוזי מלך או חמוציות.
בתיאבון!
800 גרם ביסקויט - לשבור לחתיכות קטנות
1 כוס (100 גרם) אגוזי מלך- לטגן מעט ולערבב לתוך הביסקויטים.
אפשר במקום אגוזי מלך לערבב פנימה חמוציות
בסיר קטן: 1 כוס (200 גרם) סוכר לבן
1/2 כוס (60 גרם) קקאו
1 כוס (240 מל) מים- לשפוך לאט ולערבב טוב טוב את הבלילה
2/3 כוס (150 גרם) חמאה- להמיס את בתוך הבלילה על אש בינונית 7-8 ד' עד רתיחה
לתת לזה 10-15 ד' להתקרר.
להוסיף כפית תמצית וניל/ברנדי
לשפוך על הביסקויטים ולערבב טוב.
להכניס בתוך תבנית עם או בלי תחתית בקוטר 23 ס"מ
לישר בתבנית ולהכניס לשעה במקרר.
ציפוי: 1/2 כוס (120 גרם) שמנת מתוקה 35%- (אני השתמשתי בכוס שלמה) לחמם על אש בינונית עד שירתח.
120 גרם (אני השתמשתי ב 200 גרם) שוקולד מריר- לשבור.
לשפוך מעלה השוקולד את השמנת ולחכות דקה, לאחר מכן לערבב טוב ולשפוך על העוגה.
להכניס את העוגה לפחות ל 4 שעות למקרר
אפשר לקשט באגוזי מלך או חמוציות.
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה