2 כוסות קמח, 1/2 כוס מים
רותחים, 1/2 כוס שמן וכפית מלח וזהו!!!
בגלל השמן אין פירורים וקמח בכל מקום, נותנים לו 10 ד' להתקרר וזהווו מתחילים לעבוד!
כדאי רק להכניס בתוכו מילוים יבשים כדי שלא ייפתח.
ואני גם ממליצה בחום על הוספת מטבלים בצד :)
לינק למילויים
בגלל השמן אין פירורים וקמח בכל מקום, נותנים לו 10 ד' להתקרר וזהווו מתחילים לעבוד!
כדאי רק להכניס בתוכו מילוים יבשים כדי שלא ייפתח.
ואני גם ממליצה בחום על הוספת מטבלים בצד :)
לינק למילויים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה