1 בספט׳ 2018

סביצ'ה

סלט סביצ'ה שיכול לבוא בצורה צמחונית גם:
הנוסח הצמחוני:
עגבניות 
כוסברה 
בצל אדום או רגיל (לדעתי עדיף אדום)
ליים
פלפל צ'ילי טרי
מלח
קוצצים דק את העגבניות הכוסברה, הבצל, הנענע והצ'ילי (ממש מעט רק בשביל הפיקנטיות)
מוסיפים מיץ של ליים ומלח ונותנים לזה שעה וחצי לעמוד במקרר להוציא מיצים


הנוסח הדגיגי או סביצ'ה:
מתכון שבעלי הביא מהאיים ושימש אותנו לא פעם!
כוסברה
נענע טרייה
עגבניות (עדיף שרי)
בצל אדום או רגיל (לדעתי עדיף אדום)
ליים
פלפל צ'ילי טרי
סוכר
סויה
שרימפסים קטנים או דג חי כלשהו רק להזהר מסלמונלות וזה...
מבשלים את השרימפס לפי הוראות היצרן ומצננים.
קוצצים דק את העבניות הכוסברה, הבצל, הנענע והצ'ילי (ממש מעט רק בשביל הפיקנטיות)
מוסיפים מיץ של ליים (הרבה!), סויה כף נאמר, כפית קטנה של סוכר
מערבבים הכל יחד ושמים תחת לצץ למקרר לאיזו שעה.
אחר כך הודקים תיבול ומוסיפים מלח אם צריך או כל דבר אחר...
בכוונה לא רושמת כמויות כי זה לפי העין כזה!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה