תבנית אינגליש קייק
מצרכים:
1 ביצה
1/2 כוס (100 ג') סוכר
1/3 כוס (66 ג') שמן קנולה
1/3 כוס (80 מ"ל) מיץ תפוזים
2 בננות בשלות מאוד מעוכות
כפית (5 ג') תמצית וניל
1 כוס (140 ג') קמח תופח
1/2 כפית (2.5 ג') אבקת סודה לשתיה
1/2 כוס (60 ג') אגוזי פקאן קצוצים דק מעורבבים עם כפית
קמח
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל170 מעלות.
-מערבבים את כל החומרים בקערה (בעזרת כף או מיקסר ידני)
לפי הסדר בו רשומים.
-יוצקים לתבנית איגליש קייק ואופים במשך כ-40 דקות עד
שקיסם שננעץ יוצא יבש.
הערה: ניתן להוסיף 1/2 כוס שוקולד צ'יפס (מעורבב עם כף
קמח) בנוסף או במקום אגוזי הפקאן.
*בקיץ ובימים חמים מומלץ לשמור את העוגה במקרר כשהיא
עטופה בניילון נצמד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה