1 בספט׳ 2018

סלט כרוב עם צנוברים, אגוזי פקאן ושומשום

סלט כרוב עם צנוברים, אגוזי פקאן ושומשום
1/2 כרוב לבן גדול או 1 כרוב קטן
3-2 כפות סוכר חום
1/3 כוס שמן (תירס, קנולה וכדומה)
1/3 כוס חומץ
2 כפות רוטב סויה
50 גרם (1/2 כוס) צנוברים
50 גרם (1/2 כוס) אגוזי פקאן שבורים
50 גרם (קתץ פחות מ-1/2 כוס) שומשום
חותכים את הכרוב לרצועות דקות (הכי טוב לעשות זאת במעבד מזון עם דיסקית הפריסה הדקה).
מעבירים את הכרוב לקערה. מערבבים את הסוכר, השמן, החומץ ורוטב הסויה, יוצקים על הכרוב ומערבבים.
שמים את הצנוברים, האגוזים והשומשום במחבת ללא שמן. קולים אותם כמה דקות על להבה בינונית, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה.
מפזרים את הפיצוחים הקלויים על הסלט ומערבבים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה