- רסק עגבניות - 2 קופסאות פלסטיק - סה"כ (200 גרם)
- מים - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- סוכר - כף שטוחה (15 גרם)
- כמון טחון - כף גדושה
- אריסה חריפה - 2 כפות - סה"כ (40 גרם)
- מלח - כפית שטוחה
- מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
- כוסברה - חופן (10 גרם), קצוצה.
1. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את העגבניות, הפלפל האדום והשום, ומבשלים במשך 5 דקות על אש גבוהה.
2. מוסיפים את הבצל ומאדים יחד עוד 5 דקות.
3. מוסיפים את רסק העגבניות והמים, ומביאים לרתיחה.
4. מתבלים בסוכר, כמון, אריסה חריפה, פפריקה, מלח ומיץ לימון.
5. מערבבים, בודקים תיבול ומורידים מהאש.
6. מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות ומצננים.
7. בתיאבון (:התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
ואו כמה שהוא יצא טעים!!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה