מצרכים (25-30
כדורים):
300
גרם ביסקוויטים מסוג "פתי בר" מפוררים
8 קוביות
שוקולד מריר (30 גרם)
50 גרם חמאה/
מרגרינה
3 כפות אבקת
קקאו
3-4 כפות סוכר
גדושות
חצי כוס חלב/
מים
*קוקוס לציפוי
אופן הכנה:
-מניחים
בקערת זכוכית את החמאה וקוביות השוקולד וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מוציאים
ומערבבים עד שמתקבלת תערובת שוקולד חלקה.
-מערבבים חצי
כוס חלב (או מים) עם אבקת הקקאו והסוכר (הערה: מומלץ לערבב את הסוכר והקקאו
בכמה כפות מים רותחים ולאחר מכן להוסיף חלב/מים עד חצי כוס). לאחר שהסוכר נמס
שופכים לקערת השוקולד.
-מוסיפים לקערה
את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב.
-בעזרת הידיים
יוצרים כדורים וטובלים בתוך צלחת קטנה עם קוקוס.
עוטפים בניילון
נצמד ומאחסנים במקרר במקרר 3 שעות לפחות לפני ההגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה