1 בספט׳ 2018

כדורי שוקולד

מצרכים (25-30 כדורים):
300 גרם ביסקוויטים מסוג "פתי בר" מפוררים
8 קוביות שוקולד מריר (30 גרם)
50 גרם חמאה/ מרגרינה
3 כפות אבקת קקאו
3-4 כפות סוכר גדושות
חצי כוס חלב/ מים
*קוקוס לציפוי



אופן הכנה:
-מניחים בקערת זכוכית את החמאה וקוביות השוקולד וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מוציאים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת שוקולד חלקה. 
-מערבבים חצי כוס חלב (או מים) עם אבקת הקקאו והסוכר (הערה: מומלץ לערבב את הסוכר והקקאו בכמה כפות מים רותחים ולאחר מכן להוסיף חלב/מים עד חצי כוס). לאחר שהסוכר נמס שופכים לקערת השוקולד.
-מוסיפים לקערה את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב.
-בעזרת הידיים יוצרים כדורים וטובלים בתוך צלחת קטנה עם קוקוס.
עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר במקרר 3 שעות לפחות לפני ההגשה.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה