1 בספט׳ 2018

קרוקטים ברזילאים


קרוקטים ברזילאים (שדי מזכירים את הספרדים אבל לא לגמרי...)
מתכון:
4 שיני שום קצוץ
1 בצל קצוץ
2 כוסות עוף מגורר (shredded) מבשלים 15-20 ד' חזה עוף ולאחר מכן לוקחים שני מזלגות
ומפוררים או מגרדים ככה שזה ברמת "שיערות"
1/2 כף פפריקה
מלח
1/2 כוס גבינת שמנת
3 כפות פטרוזיליה או כוסברה קצוצות
כף חמאה לא ממולחת
2 כוסות חלב מלא
1/4 כוס מרק עוף (הם מראים בשרטון שזה כבר נוזלי ולא אבקה)
2 כוסות קמח רגיל
ביצים
פנקו או פרורי לחם
שמן לטיגון עמוק


1. בסיר בינוני מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל והשום ומשחימים, מוסיפים את העור המגורר המלח והפפריקה, מערבבים מעבירים לקערה ומערבבים פנימה את הקרם שמנת (או את קרם השמנת?) והכוסברה/פטרוזיליה.
2.  לאותו הסיר מוסיפים חמאה, מרק עוף וחלב, מביאים לרתיחה.
     מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שנוצר בצק.
3. מעבירים את הבצק לכלי שטוח ומחכים שקצת יתקרר, אפשר להתחיל לעבוד אתו כל עוד הוא חם אך לא רותח!
4. "צובטים" מהבצק חתיכה בגודל ביצה ומגלגלים לכדור ומשטחים, מוסיפים כפית מהמילוי וסוגרים ומגלגלים.
5. את הכדורים או הקונוסים שלנו טובלים בביצה ואז בפירורים וחוזרים על כך עוד פעם.
6. מחממים סיר עם שמן ל 180 מעלות ומטגנים.
שימו לב משום מה (או שהשמן היה חם מדי או שהייתה לחות בכדורים השמן התחיל לקצוף ועלה על גדותיו...)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה