בצק גבינה מעולה וקל מאוד לכיסונים/פירושקי
110
גרם גבינה קרה מגורדת קטן
150 (אפשר גם
פחות) חמאה קרה
260 גרם קמח
לבן
5 כפות מי קרח
קורט מלח
בידיים או
במעבד מזון:
1.
קמח ומלח> מוסיפים גבינה קרה מגורדת קטן> מוסיפים חמאה קרה חתוכה לקוביות
ולשים או מעבדים עד קבלת בצק פירורי ואחיד.
2. מתחילין
להוסיף בהדרגה מים כל פעם כף עד לקבלת בצק אחיד ולא פרורי.
3. יוצרים
דסקית ומניחים בניילון למקרר לשעה.
4. נותנים לבצק
לשכב טיפה בחוץ להתחמם כדי שלא יישבר ויהיה נוח לעבוד איתו
5. מרדדים
ויוצרים את הצורה שבא לנו וממלאים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה