1 בספט׳ 2018

עוגת גזר, תבלינים ואגוזי מלך


עוגת גזר, תבלינים ואגוזי מלך
עוגה נפלאה ואוורירית, שטעימה אפילו יותר ביום שאחרי.

החומרים:
5 גזרים בינוניים קלופים ומגוררים גס
1 כוס סוכר חום בהיר
2/3 כוס שמן קנולה
3 ביצים
½ 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
½ כפית קינמון
½ כפית ג'ינג'ר טחון
½ כפית אגוז מוסקט טחון
50 גרם אגוזי מלך קצוצים



אופן ההכנה:
מחממים תנור ל175 מעלות, ומשמנים תבנית בתרסיס שמן או חמאה מומסת
מנפים יחד את כל היבשים והתבלינים ומוסיפים את הגזר ואגוזי המלך ( שומרים מעט אגוזים לקישוט )
מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את השמן והסוכר, מוסיפים בהדרגה ביצים ומקציפים לתערובת תפוחה ואוורירית.
מוסיפים את תערובת היבשים ומקפלים ידנית.
מוזגים לתבנית, מפזרים מעל אגוזי מלך קצוצים ואופים כ-40 דקות עד שהעוגה זהובה וקפיצית למגע.
כדאי להתיחס ברצינו לעניין היום שאחרי היא באמת הרבה יותר טעימה אז וגם תוכלו לעבוד על דחיית סיפוקים!





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה